shadow

MKB Marktmonitor

Wat speelt er op dit moment binnen het MKB? Welke ontwikkelingen en verwachtingen zijn er bij mijn concurrenten op het gebied van omzet en personeel? Hoe kan mijn organisatie nog verder groeien? Dat zijn de vragen waar we u antwoord op geven met de MKB Marktmonitor. Dit is een grootschalig onderzoek van Motivaction en Unique onder meer dan 1500 ondernemers en HR professionals. De uitkomsten krijgt u kosteloos van ons in een prettig leesbaar magazine. Zo helpt Unique ondernemers ondernemen.

Meedoen aan het onderzoek

Doe ook mee aan de volgende MKB Marktmonitor en help uzelf en andere ondernemers beter ondernemen!

Bekijk ons MKB Marktmonitor archief

Meer informatie over de eerdere edities van de MKB Marktmonitor vindt u op onze archiefpagina.

Download de infographic van ons kandidatenonderzoek

Elk jaar vragen wij ook werkzoekenden naar hun mening. De resultaten bundelen wij in een infographic.Deze kunt u hier kosteloos downloaden.

 
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.