Werken in de Scheepvaart en Transport

Ben jij als starter of professional op zoek naar een baan in de Scheepvaart of Transport?

Wil jij carrière maken of juist jouw carrière voorzetten in een van de meest dynamische en vernieuwende branches die Nederland rijk is? De branche staat te springen om gekwalificeerde mensen.

Als specialist in de bemiddeling van personeel in de Scheepvaart en Transport branche bieden wij je de kennis, begeleiding en het netwerk om direct de baan te vinden die bij jou past.

Onze vacatures

Wij werken nauw samen met de meest vooraanstaande organisaties uit de branche en beschikken over een breed en gevarieerd aanbod van vacatures.  Functies als Customer service representatieve import en/of export, Expediteur, Declarant, Scheepsplanners en meer. Via Unique Scheepvaart & Transport ga je aan de slag in een internationale werkomgeving waarin de meest moderne en innovatieve technieken worden toegepast . En met de juiste opleiding en begeleiding kun je bij tal van bedrijven je loopbaan invullen en doorgroeien van starter naar een positie in de top.

Van inschrijving tot sollicitatie en verder

Onze gespecialiseerde Consultants begeleiden je van inschrijving tot sollicitatie en waar nodig nog verder. Ons netwerk biedt je de mogelijkheid om je breed te oriënteren en keuzes te maken die passen bij jouw ambities. Wij coachen je gedurende het gehele traject. Samen zorgen we er voor dat jij optimaal bent voorbereid op jouw nieuwe baan. 

  • MBO, HBO en WO functies
  • Vast, tijdelijk of banen op projectbasis
  • Gespecialiseerde consultants die jou begeleiden
  • Netwerk van interessante werkgevers en vacatures

Wij stellen je graag voor bij een van onze opdrachtgevers.